head cim

 

head has

Kedves Doktornő!
Pár éve küszködöm IBS-el. Nagyon sok mindent kipróbáltam de a tünetek nem csökkentek. Pár hónapig jó, aztán megint elviselhetetlen a fájdalom. Arról nem is beszélve, hogy buszra, vonatra nem merek felülni ami eléggé rontja az életminőségemet, mivel gyerekeimet és unokáimat csak igy tudnám látni. Székrekedésem van, de ha elindulok útközben természetes hogy rámjön a dolog. Elkezdtem szedni a B komplex étrend-kiegészitőt kb. fél éve. Eleinte nagyon jól éreztem magamat. Azóta is szedem folyamatosan napi kettő tablettát,mert úgy érzem jó. Kb. 2 hete ismételten előjöttek a fájdalmaim, különösen jobb oldali alhasi vagy. nem is tudom milyen fájdalom.Naponta tornázom, sétálok,kerékpározok , étrendemre odafigyelek, tehát nem hagyom el magam, mert akkor nem is tudom mi lenne. 63 éves vagyok, 167 cm., és 65 kg. Szeretném Doktornő segítségét kérni, egyáltalán még mit csináljak. Néha rettenetesen el tudok keseredni, hogy mindent kipróbáltam már és mégsem jövök rendbe. Válaszát előre is megköszönöm. Terézia

Kedves Terézia!

Dicséretes, hogy ennyire figyel a mindennapi mozgásra, az egészséges táplálkozásra. Javaslom, hogy a jövőben is tegye ezt.
A leírásából úgy gondolom, hogy a Duspatalin nevű, vény nélkül kapható gyógyszer segíthetne a panaszain. A gyógyszer a hasi görcsöket oldja, amire panaszkodik, és segít a bélműködés normalizálásában.
Próbálja ki a gyógyszert, 2 hét elteltével meglátja, hogy történik-e javulás.
Jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:
Dr. Budai Marianna