head cim

 

head has

Jó napot Dr-Nő!

Én 12.18-án voltam vastagbéltükrözésen,mivel elég régóta székrekedésem van,mely miatt csak 2-3 naponta van székletem.A diagnózisra ibs írtak mivel eléggé heves görcseim is vannak,és sokszor vagyok fáradt,és zárkózott,no meg minden ok nélkül feszült és ideges.őn szerint a Bolux laxans mint hashajtó,és a Duspatalin elég a tüneteim csökkentésére,vagy lehetne e bélflórát szednem ezek mellé,és indokolt lenne e pszichológus,vagy pszichiáter felkeresése.Előre is köszönöm válaszát.

 

Kedves Ildikó!

A Duspatalin szedése önmagában elegendő szokott lenni a bélműködés normalizálására, a székletürítés rendezésére. Egyelőre szedje csak a Duspatalint, és 2-3 hét elteltével tapasztalni fogja, hogy mennyit javult az állapota.
Pre- és probiotikus készítményeket nyugodtan szedhet mellé, azok számos kedvező hatással bírnak, és nem csak a bélműködés szabályozásában van szerepük.

Ha úgy érzi, hogy a stressz, feszültség aránytalanul és kontrollálhatatlanul elhatalmasodik Ön fölött, forduljon szakemberhez! Keressen fel egy pszichológust, súlyosabb esetben pedig forduljon pszichiáterhez!

Mielőbbi javulást kívánok!

Üdvözlettel:
Dr. Budai Marianna