head cim

 

head has

Kedves Dnő!
2011 november 14-en diagnosztizalatak a crohn betegseget kontrolra, 2016 januar 12-en kell megjelennem.mind ez idaig pentesa gyogyszert szedtem, de mar harom honapja nem szedek semmit acrohn betegsegemre mivel, nincs gyogyszer javaslatom. Jelenlegi gyogyszereim Arispa Rivotril 05mg Ulprix citrokalcium D3 vitamin. Semilyen etrend kiegeszitot nem szedek nem dietazom.dohanyzom. Nagyon faj midig joboldalon a hasam elesen szur. Azonkivul huvelyi ultra hang vizsgalatom januar 5.en lesz es kontrolom elozoleg kuretem volt. November 14.-en azt hiszem 89-ota van spiralom. A hasam faj baloldalon is. Azonkivul jobboldali vesecisztam is van.17mm-es. Gyakran van szekelesi ingerem a reggeli orakban. Suru vizelesi ingerem is van folyadektol fuggetlenul. A kerdesem az lenne mindezek panaszokra van valamilyen gyogymod? Nagyon szeretnek kigyogyulni valamenyi betegsegeimbol, kulonosen a crohn betegsegbol. Felek a vastag belraktol valamindt a mehnyak raktol is. Mindket betegsegemre az intravenas c vitamin megfelelo gyogymod lenne? Ha igen akkor ilyen kezelest hollehet felvenni, illetve melyik Orszagban? Menyibe kerul egy ilyen kura?
Udvozlettel: Maria

 

Kedves Mária!

Ahhoz, hogy panaszmentes legyen, elsősorban a Crohn-betegségét kellene gyógyszeresen kezelni. Ugyan ebből a betegségből véglegesen nem lehet meggyógyulni, de gyógyszeresen féken tarthatók a tünetei.
A Crohn-betegsége okozhat erősebb hasi fájdalmakat is.

Ne rettegjen betegesen a daganatoktól, a Crohn-betegségre nem jellemző a daganatos elfajulás.
Ügyeljen arra, hogy valamennyi panaszára időben írasson fel gyógyszert, mert azok hiányában a problémái (hasi görcs, fájdalom, gyomorégés stb.) fokozottan jelentkeznek.

Az intravénás C-vitamin terápia daganatmegelőző hatásossága jelenlegi tudományos álláspont szerint nem igazolt. Ennek értelmében ilyen kezelést nem javasolok és nem is végeznek ilyet. Az interneten terjengő félrevezető információknak ne dőljön be!

Jobbulást kívánok!
Üdvözlettel:
Dr. Budai Marianna