head cim

 

head has

TISZTELT DR NŐ˘! AZ ÉN KÁLVÁRIÁM 2012 NYARÁN KEZDŐDÖTT.UGYANIS KAPTAM EGY IGEN ERŐS CÉRNAGILISZTA FERTŐZÉST ELMENTEM A HÁZIORVOSHOZ AKI FELIRTA MEGFELELŐ GYOGYSZERT ÉS UTÁNNA KEZDŐDTEK A GONDJAIM.PUFFADÁS ÉMELYGÉS ERŐS BÉLGÁZASODÁS AMI A MAI NAPIG IS TART AZ ÉMELYGÉST KIVÉVE.FELKERESTEM A GASZTROENTOLÓGIÁT AHOL MEGCSINÁLTÁK A VIZSGÁLATOKAT.LISZTÉRZÉKENYSÉGI TESZ NEG.ALERGIA TESZT NEG.TEJCUKOR TESZT NEG.GYOMOR TÜKRÖZÉS JOINDULATU POLIPOT CSIPTEK LE .VÉGBÉLTÜKRÖZÉS ÉP NYÁLKAHÁRTYA TALÁLTAK ITIS JOINDULATU POLYPOKAT AMIT LE IS CSIPTEK.CT VIZSGÁLATON IS VOLTAM OTT CSAK AZ EPÉMNÉL TALÁLTAK 2 PONTSZERŰ KÉPZŐDMÉNYT.A GÖRCS ÁLTALÁBAN A HASAMNÁL JELENTKEZIK MAJD ELKEZD KOROGNI MOROGNI A HASAM ÉS A BELEIM.A SZÉKELÉSI SZOKÁSAIM IS MEGVÁLTOZTAK TÖBSZÖR MEGYEK WC RE HOL NORMÁLIS HOL MEG BOGYOS SZÉKLETEK VÁLTJÁK EGYMÁST.MÁR TELJESEN ELVAGYOK KESEREDVE HOGY MIT TUDNÉK MÉG TENNI HOGY VISSZA ÁLJON A RÉGI REND .ELŐRE IS KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT TISZTELETTEL MARIKA

 

Kedves Marika!

Valószínűleg a féregfertőzést követően olyan mértékben megváltozott a bélflórája, hogy az puffadást okozhat. Javaslom, hogy szedjen patikában megvásárolható probiotikumokat, lehetőleg olyanokat, amik prebiotikumokat is tartalmaznak. Fogyasszon élőflórás tejtermékeket (pl. kefirt), illetve rostdúsan (pl. teljes kiőrlésű pékáru stb.) táplálkozzon! Remélhetőleg hamarosan rendeződik az állapota.
Ha hasi görcsöket is tapasztal, próbálkozhat a Duspatalin szedésével is. A gyógyszer vény nélkül kapható a gyógyszertárakban, és segít a bélműködés rendezésében.
Mielőbbi jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:
Dr. Budai Marianna