head cim

 

head has

Tisztelt Doktornő! Bármit eszem iszom felfúvódom, időnként kicsit fényesnek látom a székletem. Két évvelezelőtt voltam vastagbéltükrözésen, 3 polipot vettek le,a képernyőn vízhólyagra hasonlítottak. Gyakran bal oldalon ahol a polipok voltak, fáj az alhasam. Legközelebb 2 év múlva kell mennem tükrözésre. A bal oldali hasi fájdalmat okozhatja ibsz vagy polip? Időnként nagyon hangos bélmozgások vannak. Köszönöm. 

 

Kedves Andrea!

Mivel a bélproblémáinak már van előzménye, javaslom, hogy forduljon belgyógyász orvoshoz. Ne várja meg a következő vizsgálati időpontot! Az IBS-re nem jellemző a kifejezett baloldali hasi fájdalom. Arról egyébként nem ír, hogy az IBS tipikus tünetei (hasmenés, székrekedés) jelentkeznek-e Önnél.

Jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:

Dr. Budai Lívia

Tisztelt Doktornő. Bármit eszem iszom felfúvódom,időnként kicsit fényesnek látom a székletem.két évvelezelőtt volta vastagbéltükrözésen, 3 polipot vettek le,a képernyőn vízhólyagra hasonlítottak.gyakran bal oldalon ahol a polipok voltak,fáj az alhasam. Legközelebb 2 év múlva kell mennem tükrözés.a bal oldali hasi fájdalmat okozhatja ibsz vagy polip? Időnként nagyon hangos bélmozgások vannak.köszönöm.